Selectează o Pagină

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE SITE

ARGUMENT

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.toprentacarbucuresti.com, manageriat de TOP Rent a Car.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

SERVICII & SCOP

Website-ul www.toprentacarbucuresti.com este proprietatea companiei TOP Rent a Car, ce are ca principal obiect de activitate consultanța în management și afaceri, fiind un website de prezentare.

Utilizarea este gratuită, iar scopul este de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare în raport de produsele și serviciile oferite

Serviciile și produsele prezentate pe site-ul www.toprentacarbucuresti.com nu se constituie într-o ofertă contractuală, acestea fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o ofertă din partea TOP Rent a Car, puteți  contacta direct compania prin formularul de contact sau la numărul de telefon afișat.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținutul website-ului  este proprietatea  TOP Rent a Car și este protejat de legislația României. TOP Rent a Car este autorul website-ului şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române şi internaționale.

În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icon-uri, fotografii, clipuri audio/video, ş.a.m.d. sunt proprietatea TOP Rent a Car sau sunt licențiate de TOP Rent a Car pentru a fi folosite.

Conținutul website-ului www.toprentacarbucuresti.com, integral şi/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al TOP Rent a Car.

PRACTICI INTERZISE

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și tentativa de efectuare a acestora, incluzând utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ş.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii. TOP Rent a Car respectă drepturile intelectuale ale altor persoane.

Dumneavoastră sunteți singurii răspunzători pentru daunele cauzate atât website-ului cât si altora, prin utilizarea neautorizată. In calitate de utilizator fără cont, sunteți de acord să nu folosiți vreun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDIȚIILOR

TOP Rent a Car își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă, fiind un website strict de prezentare. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

LITIGII

În cazul unor eventuale conflicte între TOP Rent a Car și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă – contactând compania pentru conciliere amiabilă, iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, pe teritoriul României, în conformitate cu legislația în vigoare.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE & POLITICA COOKIE

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. Pentru mai multe detalii cu privire la Politica de confidențialitate sau Politica Cookies, vă rugăm să accesați hyperlink-urile de mai sus.

 

Call Now Button